Yes, we can!

Barack Obama

Tenders

De ontwikkelingen op het gebied van aanbesteden en offreren staan niet stil.

Sinds dat wij in 2006 zijn begonnen met tender support is de variatie in vorm enorm toegenomen.

EMVI is sterk opgekomen, In de bouw en techniek is sprake van Bouwteam overeenkomsten of de 2-fasen aanpak, DBFMO contracten in allerlei varianten – al dan niet onder de UAV GC.

In de zakelijke dienstverlening wordt de rol van de professionele inkoper groter en wordt steeds vaker gekozen voor een formele pitch.

Het spel is aan het veranderen – en wij weten hoe het gespeeld moet worden.

Eerst Denken dan Doen

Het opstellen van offertes en presentaties is voor veel vakmensen geen dagelijkse kost. Tenderen is in veel organisaties dan ook een enerverende en tijdrovende zaak.

Te vaak leidt het tot een dik, technisch document of lange presentatie waarin de essentie voor de opdrachtgever lastig terug te vinden is. Of wordt een oplossing gepresenteerd die weinig recht doet aan diens doelstellingen en belangen.

Wij bieden aanbieders hands-on ondersteuning bij het bepalen van hun tender strategie. En zorgen ervoor dat de boodschap op een krachtige en aansluitende wijze wordt overgebracht.

De beoordeling is al begonnen

In veel tenders zijn er interactie momenten tussen aanbieders en de opdrachtgever voorzien.

Een startbijeenkomst, inlichtingen en dialogen, presentaties en interviews, assessments. Het zijn allemaal momenten waarop de opdrachtgever een beeld van de aanbieder krijgt.

Wij bereiden teams en sleutelfunctionarissen voor op de interacties met de opdrachtgever.

Dit doen wij zowel inhoudelijk als op gedragsniveau. Om zo het maximale uit de ontmoetingen te halen én vanaf de start een goede indruk achter te laten.

Selectie van de juiste aanbieder

Grote inkopende organisaties als (semi) overheden, nutsbedrijven en woningcorporaties kiezen steeds vaker voor een aanbesteding met gunning (deels) op kwaliteit.

Wij ondersteunen inkoopteams bij het verwoorden van de juiste doelstellingen en bij het vaststellen van meetbare kwaliteitscriteria.

We nemen interviews af, verzorgen assessments en verzorgen desgewenst de onafhankelijke begeleiding van het tenderproces.

Verstand van Tenders

Voor Aanbieders

Introductie in EMVI / BVP

Tender Start Up

Tender Strategie Workshop

Dialoog Training

Interview / Presentatie Training

Voor Opdrachtgevers

Introductie in EMVI / BVP

Tender Blauwdruk Workshop

Afname (team) assessment

Afname (team) interviews

Begeleiding tender proces

Wij winnen graag!

Maar het is nog leuker anderen te helpen winnen

Wapenfeiten

0

Succesvolle offertes

0
M Euro

Totale Ordervolume 2022

0
%

Hitrate 2022